Anasayfa İlan Bırak İletişim

Evli çiftlerin Buluşma Noktası

   Türk Evli Bayanlar >> Evli ankaradan bir bey arıyorum

arkadaşlar merhaba öncelikle ben banu ve yaşım 33 arkadaşlar. Eşimle hayatım kötü gidiyor ve aldatılıyorum. Hiç bir şekilde seks hayatımız bulunmamaktadır. Bu yüzden seks hayatı yaşaya bileceğim ankaradan yaşıma uygun temiz sağlıklı ve olgun bir bey arıyorum. Benimle sadece seks hayatı sürdüre bilecek ve bu durumu kaldıra bilecek bir insan olmalıdır. Lütfen bana buradan ulaşınız arkadaşlar msjlarınızı bekliyorum

Bu yazı 18249 defa okunmuştur.
  Yazdır | Arkadaşıma Gönder | Yorum Yapın

Etiketler:

Henüz etiket eklenmemiştir.

 
   Yorumlar (22 Yorum Bulunmaktadır)

yusuf Diyor Ki:
sizinle tanışmak isterim size nasıl ulaşacağım konusunda bana mail atmanız yeterlidir.
16 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 11:41'de Gönderilmiştir.


volkan Diyor Ki:
mrhb banu hanım
16 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 15:47'de Gönderilmiştir.


ali Diyor Ki:
ankaradyım ve istdiklerine sahibim. Umarım görüşürüz..
20 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 02:36'de Gönderilmiştir.


gny Diyor Ki:
merhaba jale hanım 20 yasındayım eger sızın ıcın uygunsa msj beklıyorum
22 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 01:25'de Gönderilmiştir.


ilhan Diyor Ki:
merhaba gercekten samimi ve icten gizlilige ve karsındaki insana sahip cıkan biri iseniz birseylerin degıl herseyin paylasımına varım diyorsanız delicesine yasamak isterim sizi cevabının olumlu yada olumsuz bekliyecem şimdiden tsk ederim
27 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 13:50'de Gönderilmiştir.


Seyfi Diyor Ki:
Yazdıklarınız gerçek ve bu tür bir arayış içinde iseniz genelde gündüzleri müsait olurum, hoşuma giderseniz, size yaşamadıklarınızı yaşatabilirim. ve sırdaşın olurum yaş 41 Sevgilerimle
28 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 16:31'de Gönderilmiştir.


hakan Diyor Ki:
ankaraya ara ara geliyorum o zamanlarda sizi doruklara ulaştırabilirim
31 Ocak 2010 Tarihinde, Saat 01:33'de Gönderilmiştir.


kerem Diyor Ki:
banu hanım sizi çok iyi anlıyorum sizi mutlu etmek sadece cinsel değil dertlerinizi dinlemek isterim gizli olmak koşulu ile iyi günler
08 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 14:51'de Gönderilmiştir.


engin Diyor Ki:
selam banucum seni bekliyorum ben ankaradayım ve seks te sınır tanımam bir kadın neden zevk alır ne ister hepsinin cevabı bende kendime çok güveniyorum bekliyorum bana ulaş
08 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 17:17'de Gönderilmiştir.


mertcan Diyor Ki:
slm ankarda oturuyrm yaş ararsanz konusablirz genellikle tel jarzda oluyr şirkette mertcanla goruscktm drsnz aramanızı bklıyrm
10 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 00:08'de Gönderilmiştir.


fatih Diyor Ki:
merhaba. ben kariyer sahibi 32 yaşında oldukça bakımlı,yakışıklı ve kaliteli bir beyim. mesajınızla ilgileniyorum.lütfen benimle irtibata geçini
11 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 15:55'de Gönderilmiştir.


emre Diyor Ki:
slm ben emre ankaradan mutlu olmak seninde hakkın mutsuzlukta ısrar etmemeli ve kısa hayatta tatmin yolları aramalısın
15 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 16:20'de Gönderilmiştir.


mert Diyor Ki:
Banu hanım tam aradığınız insanım Hem yakışıklıyım hem seviyeli ve güvenilir bir insanım. Mailinizi bekliyorum pişman olmazsınız
17 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 11:39'de Gönderilmiştir.


fatma Diyor Ki:
fatma ben 38 yas ıst evlı beyler eklesın
19 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 12:09'de Gönderilmiştir.


ali Diyor Ki:
sizi istiyorum senin mutlu olman için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım yeter ki bana bir şans verin ankaradayım
20 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 09:43'de Gönderilmiştir.


kartal Diyor Ki:
ankaradan olgun yaşlardayım ekle tanışalım bekliyorum slm
20 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 16:51'de Gönderilmiştir.


hüseyin Diyor Ki:
Merhaba, Ankara da yaşıyorum. Tanıştığımızda sanırım ikimizde aradığımızı bulmuş olacağız. Saygılar,
21 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 18:08'de Gönderilmiştir.


kaan Diyor Ki:
ben kaan yas 25 yakısıklı bakımlı olgun bi gencim ciddi iseniz mesajınızı beklerim ama hersey gizli olmalı degil mi kib
21 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 21:08'de Gönderilmiştir.


ankkaan Diyor Ki:
aradığınız umarım benim
22 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 16:20'de Gönderilmiştir.


cem Diyor Ki:
aşk yaşamak için önce insanlar güven duymalıdır birbirine.sözlerle ve gözlerle bile sevişebilir insan yeterki ten uyumu olsun.saygılar.
25 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 13:04'de Gönderilmiştir.


HAKAN Diyor Ki:
Ben resmi bir kuruluşta çalışıyorum. Evliyim Gizlilik sizin önemliyle ben varım.Sadece seks hayatımız olacak veya ona ikimiz karar verelim en kısa zamanda msj bekliyorum
25 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 16:19'de Gönderilmiştir.


HAKAN Diyor Ki:
BANU BANA MAİLDEN ULAŞABİLİRSİN DETAYLARI KONUŞALIM SİZİ MUTLU EDECEĞİMİ VE KRİTERLERİNİZE UYDUĞUMU SANIYORUM
25 Şubat 2010 Tarihinde, Saat 16:27'de Gönderilmiştir.


   Yorum Yapın

İsim :
E-Mail :
Yorumunuz :
Kategoriler
evli bayan arkadaş
evli bayan arkadaş ara
evli bayan arıyorum
evli bayan escort
evli bayan nasıl tavlanır
Evli Bayan Partnerler
evli bayan sohbet
evli bayanlar
evli bayanlar sohbet odaları
evli bayanlarla arkadaşlık
evli bayanlarla chat
evli bayanlarla tanışmak
evli bayanlarlar sohbet
evli bayanların chat sitesi
evli bayanım
evli bir adama aşık olmak
evli birine aşık olmak
evli biriyle aşk yaşamak
evli kadına aşık olmak
Türk Evli Bayanlar
Rastgele Yazılar
  Gerçek Yaşamda Güzel Paylaşımlar
  Sabahlara Kadar Sevgıye Aska Doymak
  Sexten Hoşlanan Bayanlar Arıyorum
  Seks
  Ankara Da Evlİ Çİft Escort Tutku Ve Tayfun
  Evliyim Bayan Arkadaş Arıyorum
  İstanbul Seksİ Bayan Escort Sİbel Ak
  Biraz Heyecan, Ve Samimiyet
  Istanbul Ici Bayanlar Zevklerinizi Ertelemeyin
  Olgun Yaş Tercihim
Anket
Sitemiz Nasil?
Super
Guzel
Eh iste
Berbat
Test
Diğer Yazılar
  Merhaba Genç Evli çiftler
  Güzel Ve Eğlenceli Aynı Zamanda Fanteziyi Iyi Bilen Bir Bey Arıyorum
  Evlılerle ıyı Kacamak Yapılır
  Eskişehirli Evli Ve Dul Bayanlarla Tanışmak Istiyorum
  Eskişehirden Yakışıklı Erkek
  Denizlİden Evlİ Bayanlarla TaniŞmak İstİyorum
  Bir Bayan Veya Evli çift
  Mrblar Ben Doymuyorum Kendine Güvenen Bayanlar Yaş Sorun Değil
  Kocasını Aldatan Kadınlar
  Escort İstanbuldan Alev
  Evli çiftiz,aramıza Tek Bayan Istiyoruz
  Eskişehirden Evli Ciftiz
  Yanlız
  Modern Görüşlü Olgun Kibar Bayan Arıyorum
  Evlı Bayan Arkadas
  Yarinlarim Ol
  Bayan ArkadaŞ Ariyorum
  Herkesin Hayallediği Erkek Burada!
  Ciigolooo
  Olgun Kadınlardan Hoşlanıyorum
Son Yazılar
  İstanbul Bayan Escort Seksİ Esmer Sİbel Ak
  Besİktas Bayan Escort Sİbel Taspinar
  Independent Istanbul Lady Escort Turkish Women
  İstanbul Seksİ Bayan Escort Sİbel Ak
  Escort Bayan Sayi Siniri Olmadan Seks
  İstanbul Bayan Partner Sİbel Ak
  MecİdİyekÖy Bayan Esort Ceren Cİcİ
  Taksİm Bayan Escort Sİbel Ak
  İstanbul BeŞİktaŞ Bayan Escort Cİcİ Kiz
  Istanbul Tuzla Pendik çevresi Olgun Hanımlar Tasalım
Etiketler

Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home/evlibaya/public_html/bloklar/etiketler.php on line 3